VICTORIA SHIRT BROKEN WHITE

(2 customer reviews)

Rp235,000

Get 5875 points for this purchase! 😍
Get 5875 points for this purchase! 😍
Clear

Want something minimalist yet splendid? Try our newest top, Victoria Shirt! Berbahan halus, ringan dan jatuh! Desainnya elegan dan dipercantik dengan kancing beraksen emas eksklusif! Busui friendly dengan kancing hidup dari atas sampai bawah. Tidak lupa detail aksen ruffle manis di bagian leher dan tangan yang pastinya akan mempercantik tampilanmu!

Material:
Premium Pretty Woman (super halus, ringan, flowy)

Please note that actual color may slightly different from your display screen. 

Size Details:
S/M/L/XL/XXL
Lingkar Dada: 90/95/100/105/110 cm
Panjang Tangan: 55/56/57/58/58 cm
Panjang Baju Depan: 65/66/66/66/67 cm
Panjang Baju Belakang: 70/70/71/71/71 cm

Additional information
Weight 0.320 kg
Reviews (2)

2 reviews for VICTORIA SHIRT BROKEN WHITE

  1. Nia Arviani

    size aku gak ada, udah habis, adanya yg reject.. keterangannya reject bagian ruffle, ada sobek. aku pikir gak papa deh ambil yang reject aja, karena kepengen banget shirt ini. pas nyampe ternyataaa minor banget reject nyaa hampir gak keliatan.. thankyouu

  2. dyah ayu

    cantikk bangeett baju nyaaa

Add a review

How to Care

- Recommended to wash it manually by hands
- Iron the fabric on low or medium heat
- Recommended to use mild detergent; such as liquid detergent
- Do not squash it too strongly
- Make sure to dry both sides
- Do not use dryer machine
- Do not use whitener
- Do not use brush
- Avoid direct sunlight

Shipping Information

Order processing takes 1-2 working days after successful payment. Shipping is only available on working days (except Sunday and Public Holidays). Example: If you have made payment on Saturday, your order will be proceed on Monday.

PAIR WITH

You may also like…

Sale!
Rp141,000
Rp75,000

best seller

Rp75,000
Admin

Ada yang bisa kami bantu? ^_^